CHRISTIAN NU KLAR FÖR CHRISTIAN BROTHERS RACING

På torsdagen blev det klart att Christian kommer att åka över och avsluta sin skotersäsong i den nord amrikanska skoterserien ISOC. Han skrev då på för Arctic cat sponsrade teamet, Christian Brothers Racing. Ett team som denna säsong haft sin bästa säsong någonsin och nu med Christian i sitt team är deras mål att Christian ska vinna Semi-pro klasserna Open och Super Stock och teamet även "ISOC Team Challenge".

Christian började säsongen med att köra för Zandstra Motorsport, det team som han förra säsongen tog många fina segrar och pallplatser med.. Efter Duluth fick Zandstra ekonomiska problem och kunde ej genomföra säsongen. Dom två tävlingarna efter duluth körde vi i eget team, Salemark Racing. Trots minskade resurser kunde Christian fortsätta att vinna och fick då erbjudande från Christian Brothers Racing att köra i deras team.

Nu kände Christian att han skulle få den bästa supporten och matrialet för att kunna vinna serien totalt och bestämmde sig då för att skriva på för nya teamet. I helgen startar Christian i SM i stadioncross i Sundsvall. Tävlingen går på söndagen vid Järdeshov. Direkt efter bär det av hemmåt och en sista packning, måndag morgon åker Christian tillsammans med sin pappa över till USA och ansluter till deras nya team. Redan kommande helg är det nästa tävling i ISOC serien för Crille med sitt nya team, Christian Brothers Racing.

Mvh Salemark Racing

Press release - Team Arctic / Christian Brothers Racing >>

 
Christian Brothers Racing's hemsida
http://www.christianbrosracing.com/